FRIGGEBOA 25 JULI

Jo men, tro mig. Friggebodprojektet går framåt. Fönstret är kittat och jag har påbörjat grundmålningen. Färg är inköpt, så nu är det bara för mig att se till så att engagemanget håller i sig. Men jag kan faktiskt visulialisera, när jag sätter mig i min egna "boa" och njuter av att ha lyckats med det jag ville, och hoppas att nån av mina tjejer, Sofia Lovisa o Adelina vill komma och uppleva detta med mig. Eller nån annan eller bara jag själv. För det kan väl  också få duga, eller hur??

Idag har det varit ett riktigt  EU-moppeväder. Helt underbart. Men så är det ju med vår Svenska sommar. Allt eller inget. Så nu gäller det att hålla fast vid dagsläget, för så mycket bättre kan det knappast bli, SOL +25!!

Måste till sist upplysa om att det är Rally-Cross-SM i Strängnäs torsdag 31 juli. Risken är väldigt stor att jag är där då. Jag måste ju se till att det äntligen blir nån framgång för Ola Stenvall, han har haft det otroligt motigt denna säsong. Och jag börja tro att det  beror på att jag inte har bevistat nån av hans tävlingar i år.

Uppdatering följer, men fråga mig inte när...........

TID 24 JULI

Visst är det konstigt? Sommardagarna, dagsljuset i alla fall, är ju mer än dubbelt så långvarigt än det är under vinterdagarna. Ändå så räcker tiden inte till att sätta sig ner vid datorn och skriva några rader om hur dagsinnehållet ser ut. Det kan förvisso bero på att dagarna får ett helt annat innehåll än de korta mörka vinterdagarna. Jag vill göra så mycket som möjligt, som inte går att göra vintertid. Jag har startat upp projekt "fixa Friggebod". Alltså göra den beboelig, inte bara en lagerlokal för saker som jag glömt att jag har, och som jag aldrig någonsin ska begagna i något avseende. Känns riktigt inspirerande upptäcka, att det nog är möjligt genomföra projektet.

Men som du nog vet , har jag varit en del på resande fot också. Efter Texas-resan, blev det en kort-resa till Travet i Ske-å. Det utspelade sig under Midsommarhelgen, som också innehöll det klassiska besöket på Klutmarks Rally-Cross.

Jag har ombesiktat bilen, och fått den körtillåten ett år till.

Jag har varit med på en dagstur till Haparanda på IKEA såklart.

Andra veckan i juli var det dags för Husbilssemester. Kosan ställdes söderut, där den sydliga gränsen gick vid Rättvik. Det alldeles underbara Rättvik, där jag gärna skulle tillbringa hela somrar om jag hade resurser, pengar alltså.

Efter detta har min alldeles underbara dotter varit hemma några dagar. Först några dagar med sin sambo Henrik, och sen i måndags ensam. Och denna sommarkväll som nyss varit, har jag skjutsat henne till bussen f.v.b. till Umeå. Så här sitter jag nu och undrar om min inspiration till förändringar ska göra sig hörda i mogon bitti. Jag kan ju inte skylla på någon annan om inte det  blir gjort, som jag vill göra. Så nu ska jag ta ett allvarligt snack med mig själv och se till att jag tar mig i kragen och fortsätter i Friggeboa i morrn. Du ska så småningom få veta resultat, men jag vet inte när.

SOL 7 JULI

Har man tid att sitta och plita i sin blogg så här i sommartider? Nej, absolut inte. Därför vill jag bara konstantera att därför skriver jag just aldrig nåt heller.

Upplysningsvis för dig som är intresserad, så är jag frisk igen. Pernilla har varit hemma denna helg. Johans var hemma lördag. Jättetrevligt med besök. Vädret var ju nåt man inte pratar om.  Pernilla vann en lax vid fasta laxfisket här i Fällfors på lördagafton.

Jag har börjat röja i min Friggebod. Tanken är, att den ska gå att använda som gäststuga eller åtminstone använda. Inte bara tjäna som skräpkammare.

I slutet av denna vecka tänker jag och Erik ta en tur med husbilen "söderut". Åtminstone ner till "Glada Hudik", där Erik ska titta på en s.k. gårds-traktor. Jag åker så gärna med. Det är som mysigt med husbil. Väldigt begränsat med utrymme, men då kan man ju inte ha så höga krav heller.

RSS 2.0