SKOLAVSLUTNING

Vill bara ge dig, som jag själv tycker, en ganska talande bild från vår avslutningsdag på Medlefors Folkhögskola.

Efter att fått ha förmånen av att se teaterförestälningen framförd av några av mina kurskamrater, säger jag bara: "Norén,  släng dig i väggen" här talar vi om djup och känslor.Beklagar att det inte blev några representativa bilder från evenemanget rent kvalitetsmässigt, eftersom min telefonkamera saknar det antal pixlar som gör det möjligt att gå in i detaljer. Men håll till godo. Och försök visualisera ljud och bild när "bomberna" briserade.

Ha en bra Valborgsmässoafton och därtill hörande 1:a Maj!!

REPRIS

på förkylningen alltså. Jag anser å det bestämdaste, att detta är helt fel årstid att vara förkyld på. Men vad hjälper det vad jag anser, det blir som det vill i alla fall. Sänder bara en tacksamhetens tanke till den som hittade medlet som tar ner febern, för jag tycker sååå vansinningt synd om mig själv när min kropp ryser av feber.

För övrigt så ser jag inte fram emot att nästa vecka är min sista vecka på Medlefors. Terminen, något nedbantad, har rusat iväg med ljusets hastighet känns det som.  Men jag är väldigt glad över att jag fick chansen att delta.

Jag tänker kolla in programmet kl. 21.00 på TV 1. En ny "dokusåpa" som det kallas. Denna gång med drömmande entreprenörer. Ska bli intressant se hur Gunilla von Platen, hon med Xzakt i Skellefteå, står sig i detta sammanhang. En kvinna som verkligen har fått utstå både ris och ros från Skellefte-borna.

NÄSTAN SOMMAR

Visst kan du hålla med om att det finns hopp för att det kommer en  sommar i år också?!  En situationsbild från Ske.-å Medlefors Folkhögskola, 14.10 den 22/4, omkring +13 i skuggan alltså. Helt underbartPÅSK SOM VARIT

Så blev det till sist en riktig Påskhelg, efter en katastrofal inledning, vädermässigt alltså. Påskdagen blev en riktig solskensdag, med korvgrillning och skoterkörning med "Gropen" som utgångsläge och med familjen Jonssons som besökare. Som grädde på moset, valde Sofia att stanna kvar hos mig när övriga familjen lämnade Tallåsgatan. Till kvällen gjorde vi en Bingolotto-upplevelse tillsammans med Ture o Solveig. Den stora vinsten uteblev, Erik kammade hem en ny Bingolott, mager utdelning på inalles 6 lotter alltså. Annandagen blev också en vädervinst. Vi körde skoter upp på Norra Degerberget, Erik vid gashandtaget och jag och Sofia i pulkan. Vi inmundigade varm choklad med limp-mackor i gnistrande solsken och körde hem mätta och belåtna. En färd på totalt 24 km.

Tack vare Sofias vistelse hos mig, blev det målade Påskägg, lite försenade men i alla fall väldigt fina. Kolla själv resultatet. Jag minns inte när det senast fanns målade Påskägg på mitt köksbord.

FREDRIKS REKOMMENDATION

Vill härmed intyga, att Fredriks påstående att Genn Strömbergs Cappuccino, är värd att inmundiga, stämmer helt in på min upplevelse. Jag har efter träget sökande i de flesta affärer äntligen lyckat hitta denna efterrättsdelikatess, hör o häpna, i Byske på ICA i deras frysdisk. Suveränt gott!! Vidarebefordrar med detta inlägg, Fredriks rekommendation.

Kan för övrigt meddela att påskvädret, so far, lämnar väldigt mycket i övrigt att önska, i form av solsken och därtill hörande värme. Men ett svagt solljus genom de tunna dimmolnen kan faktiskt anas. Så än finns där väl hopp för morgondagen, påskdagen kan bjuda på lite vårsol.


RSS 2.0