PAKETJAKTEN

YES  YES  YES !!   Amerikajulklappspaketet har kommit till rätta. Till MIG !!  Innan denna vecka tar slut, ska jag personligen, inne i Postens Kontor, vidarebefordra paketet till adress: USA !

I den mån det är möjligt, kan du se den effektivitet Posten har visat. Detta resande upp och ner genom Sverige för bara 145:- kan ses som försumbart, om det hade varit jag själv som fått utföra trippen mellan Byske - Sthlm. - Arjeplog - Ånge - Umeå  osv. Men för ett paket som för 14 dagar sedan skulle ha öppnats i familjen Jonssons julaftonsfirande, så framstår behandlingen något irrationell.

Härmed kan du betrakta paketresan som avslutad (kanske).

Kommentarer
Postat av: Emma Jonsson

Haha! en hel uppsats! hur det kunde bli såhär det övergår i alla fall mitt förstånd hihi...vi blir som sagt lika glada när paketet än kommer. Synd för dig med allt besvär bara. Kram/E

2009-01-14 @ 03:34:17
Postat av: Tomas

Slutade gott iaf. Min mor har haft samma bekymmer med post till mig. Hemsydda gardiner som försvann en påsk. Jag fick ett paket fast det var polaroidfilmrullar(!) i ett paket. Som om nån lagt in nått skit och skickat. Var mammas handstil dock. Efter en massa ringade lyckades nån stackars posttjänstekvinna i mellersta Sverige hitta några "tygbitar" i nått hörn som till sist kom fram.

2009-01-18 @ 01:31:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0