ÄNDRING

Testar om det går länka till denna adress. Fungerade tydligen inte i mitt förra inlägg  http://jonsch.mine.nu/  och klicka där på hans länk till fotoalbum, så får du se de fina bilder jag skrev om, alldeles nyss.

HALLÅ HALLÅ!!

är du kvar där? Eller har du gett upp hoppet om att få läsa nåt nytt från Tallåsgatan 6?  Hoppas det inte förhåller sig så, utan att du besöker mig här "inne" vid tillfälle som passar dig. Det känns som lång tid sen sist jag skrev. En massa mer och mindre viktiga saker, har passerat revy i min händelsevärld sen sist jag gav mig tid att meddela mig i detta forum. Måste bara få börja med att konstantera att denna dag är årets längsta, vad gäller solens tid över horisonten. Jo visst!! Nu vänder det. Men samtidigt tror jag på att sommaren just har börjat. Det kändes så igår, när dootra, hon som har blivit 30, kom hem och ville fira av sin dag med några släktingar (och mig) här i Fällfors. Hennes riktiga dag inföll den 15:e denna månad, på pricken samma datum som min bror också fyllde år. För övrigt, så fyllde han 39 den dag Pernilla föddes på Skeå BB..Märker nu att jag redan avverkat det viktigast.

Det har ju även varit skolavslutningar. Sofia börjar 6:an till hösten och Lovisa börjar 4:an ganska samtidigt.  Så här tog de sig ut med deras pappa, min Johan alltså på examensdagen 12:e juni

Efter avslutning i Öjeby Kyrka med Den Blomstertid och en drös med duktiga barn som sjöng så bar det av ner till Byske Kyrka, där mina bonusbarnbarn Michael och Jacob avslutade 6:an pespektive 4:an. Hoppas nu någon rättar mig om jag har fel angående klass. Med på bild också Sabrina som har kvar ett år på Gymnasiet. Och som statister kan du betrakta Marie och Erik. Det där blev visst 3 generationer, så långt jag kan räkna.Klicka in dig här på Johans fotosida. Där finns en massa fina bilder från Pernillas födelsedagsfirande i Fällfors. Och  de bilder som  inte fyller kraven på "fina" kan du snabbt bläddra förbi.
http://jonsch.mine.nu/album_mixed/2009-06-20_fallfors_kalas/index.html

ALLTINGET!! NÄÄ

Bara så du vet. Alltinget gör sommaruppehåll sex söndagar framåt. Så min eviga fråga angående Pingstdagen 2:a juni, kanske får sin upplösning 19:e juli. När programserien startar om efter semestertiden. Du kan själv kolla in om datumet på denna länk http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramId=3414 

ALLTINGET

Solen lyser och värmer, men luften känns lite kylig, det blåser lite för mycket. Men efter en sån här kalasväderhelg, som väl knappast har undgått dig heller, så kan jag acceptera nästan vilket väder som helst idag.

Jag sitter här i mitt tomrum, och undrar om jag existerar. Skulle hämta in måndagsposten alldeles nyss, och i min postlåda fanns ingenting, ingenting alls. Måndagar som brukar vara den stora reklampappersdagen, nej inte ens det.

Jag har varit i Luleå i helgen. First Camp nära Arcus-hallen. Och det  var givetvis väldigt skönt i sommarvärmen.

Jag har dessutom vidtagit ytterligare åtgärder, för att få veta när Pingstdagen infaller 2:a juni igen. Jag rinde in till SR program Alltinget som sänds söndagar 12.00-13.00 Efter ett långt trevligt samtal med killen i telefonslussen, fick jag löfte om att de skulle höra av sig om min förfrågan. Han blev extra intresserad, eftersom han har flera kompisar som lämnat Sverige för att bo i Dallas eller dess närhet. http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramId=3414   Jag hoppas få svar nästa söndag, jag ringde för sent i programtiden för att de skulle hinna ta upp frågan i denna söndags program. Ska bli riktigt intressant höra, om Sveriges Radio kan slå Svenska Kyrkan i denna fråga, en fråga som jag tyckte låg på kyrkans bord på nåt sätt.


RSS 2.0