HALLÅ HALLÅ!!

är du kvar där? Eller har du gett upp hoppet om att få läsa nåt nytt från Tallåsgatan 6?  Hoppas det inte förhåller sig så, utan att du besöker mig här "inne" vid tillfälle som passar dig. Det känns som lång tid sen sist jag skrev. En massa mer och mindre viktiga saker, har passerat revy i min händelsevärld sen sist jag gav mig tid att meddela mig i detta forum. Måste bara få börja med att konstantera att denna dag är årets längsta, vad gäller solens tid över horisonten. Jo visst!! Nu vänder det. Men samtidigt tror jag på att sommaren just har börjat. Det kändes så igår, när dootra, hon som har blivit 30, kom hem och ville fira av sin dag med några släktingar (och mig) här i Fällfors. Hennes riktiga dag inföll den 15:e denna månad, på pricken samma datum som min bror också fyllde år. För övrigt, så fyllde han 39 den dag Pernilla föddes på Skeå BB..Märker nu att jag redan avverkat det viktigast.

Det har ju även varit skolavslutningar. Sofia börjar 6:an till hösten och Lovisa börjar 4:an ganska samtidigt.  Så här tog de sig ut med deras pappa, min Johan alltså på examensdagen 12:e juni

Efter avslutning i Öjeby Kyrka med Den Blomstertid och en drös med duktiga barn som sjöng så bar det av ner till Byske Kyrka, där mina bonusbarnbarn Michael och Jacob avslutade 6:an pespektive 4:an. Hoppas nu någon rättar mig om jag har fel angående klass. Med på bild också Sabrina som har kvar ett år på Gymnasiet. Och som statister kan du betrakta Marie och Erik. Det där blev visst 3 generationer, så långt jag kan räkna.Klicka in dig här på Johans fotosida. Där finns en massa fina bilder från Pernillas födelsedagsfirande i Fällfors. Och  de bilder som  inte fyller kraven på "fina" kan du snabbt bläddra förbi.
http://jonsch.mine.nu/album_mixed/2009-06-20_fallfors_kalas/index.html

Kommentarer
Postat av: Marie

Statister hmhm jaja man får väl finna sig i det mesta :-)

2009-06-24 @ 20:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0