FOTOMODELLEN REDIGERATHöstdagar när de är som bäst. Till och med Trassel ställer upp sig i sin bästa fotomodellstil uppe på berget i solen. Den 29 oktober.

Allhelgonahelgen har varit en alldeles underbar helg. Sofia ville komma till mig för heeeela helgen. Hur härligt som helst när det finns tid att umgås ostressat. Fast vi har inte precis legat på latsidan. Vi har avverkat  Loppis. Marknad. Besökt Tim. Besökt Assars. Besökt Jaffa. Besökt Kyrkogården för att tända marshall på Mammas och Pappas grav. Och inte minst har Sofia varit den perfekte Trasselskötaren.

Lägger in ett otroligt operfekt foto på Sofia med Trassel och Sofias "gammel-moster" Kerstin, när hon och Tobbe hälsade på hos oss i lördags.

Upptäckte nyss hur knasigt ordval som ligger i samband med detta foto med 2 (3 med Trassel) alldeles underbara modeller. Jag menade ju givetvis med operfekt, att skärpan och ljussättningen lämnar mycket i övrigt att önska. Med detta inser jag hur viktigt det kan vara att låta det skrivna ligga innan publicering. Jag har sett av mycket som jag skriver, att innehållet inte verkar vara det jag tänkte. Eller så har jag glömt hur jag tänkte och följdaktligen blir det skrivna obegripligt. Nä, nu publicerar jag på direkten och krånglar inte till det alldeles för mycket, så jag till sist inte alls förstår va jag menar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0