27 AUGUSTI

Idag blir inget gjort för min del. Min mage talar sitt egna språk, mitt engagemang för någonting överhuvudtaget lyser konstant med sin frånvaro och så är det ju väder i dag också. Inget av detta gör någon människa glad tycker jag!!   Men något som fungerar även i detta bedrövliga tillstånd, det är att svischa runt ute i IT-världen. Det har jag gjort, säkert i 2 timmar och jag har kommit fram till att jag behöver en ny identitet. Så kan man tydligen förhålla sig i cyber-rymden. Ingen behöver veta att jag inte är högutbildad, inte miljonär, inte ung, inte politiskt engagerad, inte konstnärlig och en massa andra saker som jag inte är. Allt detta och mer därtill kan jag i detta eminenta forum lägga till i min personakt. Men men, varför skulle jag svamla mer än nödvändigt för dig??   Alla inte:n jag formulerade, är det vad jag egentligen vill vara?? Nää, verkligen inte, jag skulle inte känna igen mig själv, och skulle förmodligen inte kunna uppehålla en trovärdig fasad. Fast nog blir jag imponerad av allt bloggande där människor skapar sig en ny identitet, och kanske lever ut sina drömmar. Men jag vill inte drömma om att var miljonär t.ex. jag vill vara miljonär!!  Hur skulle jag kunna genomföra drömmen om att var ung, när mina barn närmar sig pensionen med stormsteg?? Det skulle ju falla på sin egen orimlighet. Och efter att nu ha talat om för dig att denna dag blev en sämre dag, så känns det genast mindre bedrövligt.

25 AUGUSTI

Sitter inne vid mitt köksbord, i ett skapligt förhöstväder. Det regnar inte och termometern vid köksfönstret visar på +14, inte så illa. Kom in för en stund sedan, efter att ha "polymasat" omkring på min skogsskuggade tomt. Hittade några stora, vackert röda och saftiga hallon, trots att jag försökte utrota dessa väl spridda vildhallon, när jag fick besked om att skogen som lägger min tomt i en åretruntskugga, skulle avverkas under sommaren. Men detta har inte inträffat än, och nu är det senaste budet att maskinen som ska ge mig evigt solsken, infinner sig i början på september, och ger min tomt tillgång till dagsljus. Kontentan av denna inledning på dagens bloggande blir alltså: JAG LÄNGTAR TILL SEPTEMBER. Jag kan förstå om detta klingar som allvarlig galenskap i någons öron, att längta till höst när vi nästan inte har haft en ordentlig sommar. Och för dig som tror att det förhåller sig så, kan jag tala om att jag inte känner mig mer galen, än jag vanligtvis gör. Det är bara så att jag redan har börjat visualisera mitt jordgubbsland, i detta nyvunna, odlingsbara tomtområde. Visst är det då helt legalt att längta efter september?

Som exklusiv information bara för dig, kan jag berätta att jag har en alldeles förträffligt fin liten vovve. Det är Trassel jag talar om. Han fick vara mitt sällskap, och Sabrinas inte minst, när vi besökte Agility-tävlingen i Gagsmark i söndags. Han uppförde sig som den värste lydnadshund. Han deltog ju givetvis inte i tävlingen, men var en väldigt lydig och hörsam åskådare. Kul med hund!


HEMMA 17 AUG

Nu har jag avverkat sommaren, känns det som. Men tror på många fina dagar framöver ändå. Nu kanske jag får tid över att lämna upplysning om mina förehavanden, här i min blogg. I värsta fall kan det även halka in en bild eller två.Till dess får du vara nöjd med denna "lånade" bild  
 

FÄSTING 5 AUGUSTI

Satt här vid köksbordet och gosade med Trassel, och kände till min stora fasa, ytterligare en FÄSTING vid Trassels nos. Jag plockade bort tre stycken på honom, när vi var vid Solängets Travbana, på väg hem från Strängnäs. Just nu känns mygg och knott som ganska behagliga små kryp, jämfört med dessa bestar. Hur ska jag nu kunna veta säkert att jag hittat alla små-djävlar? Jag har verkligen medvetet sökt denna ohyra varje gång jag kliat och hållit på med Trassel, efter upptäckten jag gjorde i Ö-vik den 2:a augusti, och missat detta beläte. Och du ska veta att den äcklige fulingen rörde på sig när jag slet ut honom med pincett. Och jag är innerligt tacksam att jag kan göra vad som helst med Trassel. Han protesterar förstås som den terrier han är, men jag gör i alla fall det jag måste.

Här kommer bildbeviset

RALLYCROSS 4 AUGUSTI

Jovisst blev det en färd ner till Strängnäs för att kolla in Ola´s framfart på Rallycrossbanan. Hans försök till framgång sprack, som vanligt denna sommar, eller mer var det nog några av bilens viktiga delar som sprack. Hoppas han får möjlighet att komma igen nästa säsong.

Men tävlingsdagen den 31:a juli, var ju tydligen sommarens hetaste dag (hittills). Och precis till kvällens tävlingsslut drog mörka moln ihop sig så vi lämnade ban-området och campade inne i Strängnäs vid kajen. En alldeles underbar liten stad, som ju också bjöd på fint väder fredag.

Efter denna fina förmiddag styrde vi kosan norrut mot V75-tävlingar på Solänget i Ö-vik, lördag 2:a aug. En trevlig dag,inte så svettig direkt men vi  fick se solen nästan hela dagen. Detta tydligen som kompensation för de "Selmor" som flög sin kos i Toto-maskinerna.

Återkom till Fällfors söndagkväll 23.30

Idag 4:e aug tittar solen fram ibland, men lufttemperaturen är ju ett riktigt dåligt skämt, +11,5.

Over and out för denna gång. Uppdateringar kommer men jag vet inte när

RSS 2.0