SOMMARMAT I FÄLLFORS

Denna afton åt vi middag på Folkets Hus Fällfors, när vi kom hem efter en dag i Rallycrossens damm, på Klutmarksbanan. Himla bra dag för Ola ända fram till start i A-final, då hände ingenting absolut ingenting, han bara stod kvar där helt stilla på startlinjen. Måste tycka att han är otroligt otursförföljd när bilen inte håller hela tävlingen. Ska bli spännande se om han får ihop den till lördag uppe i Kalix när det är Rallycrossdammdags igen. Återkommer härom.

Nej, det var ju mat jag skulle återkomma till. Åt tämligen likadan rätt på Folkan idag, som jag åt på Bodegan förra lördagen, och jag kan lova dig på en skala.....ja du vet, då var dagens måltid absolut outstanding. Behöver inte säga mer. Kolla in denna sida det hur du hittar denna mat, men observera nya öppettider till kl.19.00.  Alla dagar!! http://turistinfo.webb134.it-norr.com/default.asp?id=1011&refid=&TellusProduktURL=http%3A%2F%2Fwww.tellus.no%2Ftellus%2Fdb.dll%3Fsp%3DSE%26PR%3D66_289_1%26icp%3Dskelleftea%2FXML%2Fproduktdetalj%26ct%3Dtext%2Fxml 
Oh, herre farors vilken lång adress, hoppas bara det funkar.
Vad jag åt?? Jo, fläskfilé med klyftpotatis och Bea-sås. Och filén idag var inte misshandlad, rekonstruerad och uppvärmd. Say no more!  Dessutom har de en alldeles förträfflig "Dagens Sallad" och andra sallader, och många varianter på "U-båtar", grillmat och lite finare, men inte svindyrt käk.

SOMMAREN SOM FÖRSVANN

Bloggdags, nu när temperaturen har krupit under +10. Det är väl detta som kallas vår/höst, när dygnsmedeltemperaturen understiger +10? Men jag känner mig fast övertygad om att sommaren kommer tillbaka.

Du har väl inte glömt det fasta laxfisket här i Fällfors lördagar kl.17 och att du kan käka gott nere på Folkets Hus. Dessutom finns det numera en konkurrerande pizzeria som huserar där vi hade vårt förnämliga Konsum på den tiden det begav sig. Inalles har vi nu tillgång till tre matställen här hemma. För uppe på basen, gamla flygfältet kan man vardagar inmundiga förträfflig lunch. Det kan ju kännas tryggt veta att jag kan käka gott på hemmaplan, trots att jag inte har tillgång till en affär för matinköp att tillaga hemma i det egna köket. Men ska jag vara helt ärlig, så har jag bara gjort ett uteätarbesök hittills. I lördags åt vi middag på "Pipens Bodega" på gamla Konsum i gott sälskap med Börje och Birgitta (där fick jag väl till det?) Klicka in dig på deras hemsida och kolla menyn http://www.pipensbodega.se/text1_1.html

RSS 2.0