FARFARSFOTO

Inget bra väder idag. Väldigt lämpligt att leka med foto/dator. Har hittat ett foto på mina farföräldrar Olof Hedman f.1883 och Adelina född Johansson f.1884  Vet inte alls när fotot är taget, men förmodligen runt 1910


LÅNGHELG

Flygardagen är ett alldeles exellent påfund. En alldeles otroligt bra långhelg. Och vädret, mitt ordförråd räcker inte till för att ge rättvisa till förhållandet, hittills i alla fall. Inför Flygardagen hämtade jag två av mina obeskrivligt bästa barnbarn, och de var med mig i Byske hos Erik. Kanontjejer, kolla självOch torsdagskväll gjorde vi Kalix camping. 23+grader. Då hade vi lämnat tjejerna hos deras parenter i Öjebyn. Vi grillade och det som därtill hör. Nu fredagkväll, har vi ankrat på Kukkolaforsens camp. Kanonväder, på alla sätt. Åska t.ex. Men varmt så in i fasikens. Glömde shortsen hemma. Kunde aldrig i min vildaste fantasi inbillat mig att det skulle bli så här varmt.


Vacket här vid älven. Kommer att sova som en klubbad, här vid forsens brus. Det där blev som lite banalt, men stämmer nog ganska bra med verkligheten.


UPPSAGD

Idag gjorde jag en åtgärd som jag läääänge tänkt på. Säga upp Nummerpresentationsavtalet med Telia. Varför ska jag veta att det har ringt si å så många telefonförsäljare när jag inte varit hemma??

Och hädanefter kan du säga att du ringt massor med gånger och jag inte varit hemma och svarat. Men kom ihåg, vill du verkligen ta kontakt med mig så har jag mobiltelefon (cellphone). Mitt mobilnummer finns i Rikstelefonkatalogen. Ja även på Eniro.se.

Ett sista farväl av "Anita" som går i graven ca. 16 år ung.Upptäckte att klockan på "Anitan" går ca. 1 1/2 timme före. Har jag aldrig tänkt på tidigare.


VINTER/VÅR

Jag hyser allvarlig oro för att jag inte ska hinna kratta gräsmattan före midsommar. Kolla själv hur eländigt det ser ut. Och bakom mitt hus är det inte ihopskottad snö, nej det är snöh-vete som ramlat rakt ner och funnit sin trygga plats i skuggan av skog som jag inte ens rår om själv. Usch ja. Men jag ska genast förvarna om kommande klagomål när krattningen väl ska startas upp. Här följer i alla fall bildbeviset från idag mitt på dan.
RSS 2.0