UNDERBARA SOMMAR

En underbar vecka går mot sitt slut. Har haft förmånen att umgås med två av mina fina barnbarn Adelina och Lovisa. Vädret har gett oss obegränsande möjligheter att njuta av dagarna. Sol Sol Sol !! Vad mer kan man begära? Nä just det...inget mera. Resten beror på en själv. Här kommer foton på mina fina tjejer Adelina och Lovisa. Vi var nere på Byske havsbad och sen åt vi de godaste våfflor på Furugrunds Hamncafè.


Kolla in de utomordentligt moderiktiga solglasögonen som jag införskaffade till tjejerna til en kostnad av 5:-/st  på Furugrunds Hamncafè.


SOMMAR

Bara ett kort konstanterande, den bästa sommaren på länge. Ja på så länge så jag kan inte minnas när det hände sig sist. Och den har varit så enastående bra så jag kan inte hitta nån särkild händelse som sticker ut som överlägsen bäst. Visst visst, det stormade en dag i juni. En tall på Tallåsgatan mötte sitt öde i stormen.


Har varit halva Sverige runt. Barkaby Maskinexpo, trevliga människor i Alingsås, en besök i Källsjö där Trassel levde sina första 8 veckor. Och när ändå Ullared är så nära Källsjö så blev ett besök där alldeles oundvikligt. Glömde väl inte påminna om att det var finfint väder hela tiden. På uppvägen blev det ett trevligt stopp i Strängnäs där de erbjuder ett alldeles förträffligt övernattningserbjudande på kajen. Där är så vackert vid Mälaren, och förstås vackert väder. Innan hemmet nåddes blev det ett trevligt besök i Docksta hos Aina och Kjell.
Har dessutom kört närmare 100 mil eu-moppe. Alldeles utomordentligt angenämt när det är 25-30 varma grader och strålande sol.
Har vandrat omkring på Himmelska Fridens torg för första gången i mitt liv. Detta i samband med ett som vanligt mycket trevligt besök hos den allra bästa av döttrar, min alltså.
 
Tänker härmed ta upp bloggandet igen, om inte annat för att hålla mig själv påmind om dagar som gått. Hoppas du följer mig vidare och njuter som jag gör, av denna ljuvliga sommar.


RSS 2.0