HUSBIL

Gjorde ett i förväg oplanerat ICAKvantumbesök i Skeå idag. Med lågt stående sol efter kl. 14 körde jag mot staden. Skulle ha kunnat stanna var och varannan km. för att ta foton på allt i naturen som blir så enastående vackert i solljuset. Men gjorde inte så utan körde "raka" spåret mot förorten. Där på Kvantums parkering stod några husbilar parkerade vilket gav känslan av att nu är det sommar!!  Där tog jag mig tid att fota, när jag ändå skulle gå på kiss-o-bajs-promenad med Trassel. Jodå, jag har svart plastpåse med mig som jag använder när Trassels tilltag så kräver. Önskar att alla med hund hade råd hålla sig med denna typ av renhållningsprodukt och använde dem. Så är dock inte fallet, tyvärr.

Det var Hasse med gänget och husbilar från www.camp4you.se som förmodligen med framgång lockade hugade spekulanter till köp. Fortsätter det att vara sommar/höstväder som hittills så är ju detta sätt för färd och boende helt enastående bekvämt. Jo, jag vet vad jag pratar om.

Bjuder även på eftermiddagssolen, sedd från Tallåsgatan vid 14 idag, strax innan jag påbörjade min resa mot staden.


För övrigt så var det mulet hela förmiddagen. Solen kom fram och temteraturen har legat omkring +7. Ingen snö på backen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0